ROUWVERVOER

Unalome Uitvaartbegeleiding werkt samen met Straver Mobility Uitvaartvervoer. Opgericht in 1959 en gevestigd in Gouda, Barendrecht en Bilthoven, zijn zij een begrip in de regio. Het wagenpark van Straver Mobility bevat klassiek, modern en bijzonder rouwvervoer. Van de moderne Mercedes en de klassieke Cadillac tot de bijzondere rouwfiets. Voor ieder wat wils en als u graag wat anders wilt dan de klassieke rouwauto zijn er veel mogelijkheden.

Ook een uitvaartbus kan tot de mogelijkheden behoren. U kunt dan tot het laatste moment bij de overledene zijn. Er zijn bussen in diverse formaten en verschillende vervoerders.

Onderstaand wat vervoersmiddelen ter inspiratie, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Mercedes rouwauto

MERCEDES blauw • Ook te huur in zwart, zilvergrijs, bordeaux rood en wit.

Cadillac rouwauto

CADILLAC • Te huur in zwart, antraciet grijs, blauw en wit

Volkwagenbusje als rouwvervoer

VOLKSWAGENBUSJE • Voor liefhebbers.

 

FIAT 500 • Speciaal voor kinderuitvaarten. U mag de auto zelf besturen.

Bus als rouwvervoer

UITVAARTBUS.COM Als u tot het laatste moment bij uw dierbare wilt zijn.

Fiets als rouwvervoer

LOOPKOETS • Als u uw dierbare te voet naar de laatste rustplaats wilt begeleiden.

ALTERNATIEVEN VOOR ROUWVERVOER

Na afloop van een afscheidsbijeenkomst wordt uw dierbare naar het crematorium of begraafplaats begeleidt. Hiervoor kunnen we naast de klassieke rouwauto’s ook ander rouwvervoer inzetten. Passend bij de wensen van de overledene en de uitvaart zoals u voor ogen hebt. Misschien wilt u graag een milieubewuste keuze maken of zijn er andere redenen om wat speciaals te kiezen. 

Is de begraafplaats op loopafstand dan is een loopkoets een mooie manier om uw dierbare daar naar toe te begeleiden. Als u verder reizen naar het crematorium of begraafplaats, dan zijn er naast de traditionele zwarte en (zilver)grijze rouwauto’s bijvoorbeeld ook blauwe en bordeauxrode rouwauto’s. We denken met u mee en laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Wilt u meer weten? Bel gerust 0348-201124 mail naar manuela@unalome-uitvaartbegeleiding.nl.