Ons team

Bij een uitvaart komt veel kijken en dat kan ik niet alleen. Ik wil u graag in alle rust en met volle aandacht blijven begeleiden, ook tijdens condoleances en op de dag van de uitvaart. Daarom word ik op die momenten geassisteerd door één van mijn collega’s Marjolein, Josche en/of Kitty.

Niet alleen bij drukte zult u hen zien, maar ook bij afwezigheid van Manuela bent u in vertrouwde handen bij één van hen. Het is fijn om collega’s te hebben die u met dezelfde rust en aandacht begeleiden.

Marjolein La Fors

Marjolein is opgegroeid in Harmelen en woonachtig in Woerden. Zij voelt als geen ander aan wat een familie nodig heeft, is respectvol en integer en heeft een groot inlevingsvermogen.

Josche Ouwerkerk-Neven

Josche komt uit Gouda en heeft ruime ervaring als uitvaartbegeleider. Zij heeft haar eigen onderneming en helpt ons bij drukte en/of ziekte. Josche stelt alles in het werk om de familie te ont-zorgen en geeft hen de tijd de keuzes te maken die er op dat moment toe doen.

Overige partners

Ons team werkt samen met betrouwbare partners op het gebied van verzorging en vervoer, fotografie, muziek en geluid en vele andere leveranciers.,