UITVAARTFOTOGRAFIE

Als u afscheid moet nemen van uw dierbare gaat er veel langs u heen. Aan het vastleggen van de uitvaart wordt vaak niet gedacht. Dat is niet vreemd, er moet immers veel worden geregeld en er komt veel op u af. Toch kunnen beelden gemaakt tijdens het afscheid een tastbare en waardevolle herinnering zijn voor later. Uitvaartfotografie houdt deze herinneringen levend.

 

Troost en liefde, voor altijd vastgelegd

Waar verdriet en rouw overheersen bij het verlies van een dierbare, zijn er veel momenten van troost & liefde rondom een afscheid. Een uitvaartfotograaf gaat op zoek naar al die mooie, warme en liefdevolle momenten van troost. Denk aan de hand op uw schouder, een intense omhelzing of liefdevolle kus. Gebaren van mensen, waarmee ze laten zien én voelen hoe ze met u meeleven, delen in uw verdriet. Momenten die u beleeft, maar onmogelijk allemaal als herinnering kunt opslaan omdat de dag vaak  in een roes aan u voorbij gaat. 

Een uitvaartreportage laat zien en voelen dat u er niet alleen voor staat. Dat er lieve mensen om u heen zijn, die er voor u zijn. Foto’s van troost, op momenten dat u dat kunt gebruiken. 

 

Uitvaartfotografie voor iedereen

Er zijn vele uiteenlopende redenen waarom naasten niet aanwezig kunnen zijn bij een afscheid. Ook dan kunnen foto’s of video’s een uitkomst bieden. Zo kunnen deze naasten op een later moment de uitvaart terugkijken en op hun manier afscheid nemen.

Uitvaartfotograaf keep memories alive

KEEPMEMORIESALIVE.nl • Beelden zeggen zoveel meer dan woorden…

Uitvaartfotografie ARVideo

ARVIDEO.nl • Arthur Ike laat u terugkijken op een passend afscheid..

Mijn laatste ik

Mijn Laatste Ik • Voor dierbare herinneringen in beeld.

 
 

Uitvaartfotografie brengt dierbare herinneringen in beeld

Een afscheidsfotograaf kan een reportage maken van de dag van het afscheid. Er gaat op die dag veel aan u voorbij. Dan is het fijn om later terug te kunnen kijken op dit afscheid.

Ook is het mogelijk om een video-opname van het afscheid te maken. Een livestream kan familie of vrienden die niet aanwezig kunnen zijn, toch laten meekijken. Zo zijn ze er toch een beetje bij. Later kunt u, als u er aan toe bent, de beelden terugkijken. Het kan u helpen in uw verdriet. Wilt u meer weten over uitvaartfotografie? Neem gerust contact met ons op.

Foto uitvaart drone

Uitvaartfotografie polder

Uitvaartfotografie auto

Samenwerking uitvaartfotografen

Unalome Uitvaartbegeleiding werkt samen met diverse fotografen.

Een warm afscheid – Esther Malmberg https://eenwarmafscheid.nl/

Fotografie bij afscheid – Boy Hazes https://www.boyhazes.nl/

Een video van uw afscheid

Ook is het mogelijk om een video-opname van het afscheid te maken. Een livestream kan familie of vrienden die niet aanwezig kunnen zijn, toch laten meekijken. Zo zijn ze er toch een beetje bij. Later kunt u, als u er aan toe bent, de beelden terugkijken. Het kan u helpen in uw verdriet. 

Unalome Uitvaartbegeleiding werkt hiervoor samen met diverse videografen.

Afscheidsimpressie – Jos van der Wiel https://www.afscheidsimpressie.nl/

ARVideo – Arthur Ike https://www.terugkijkenopeenpassendafscheid.nl/