ERVARINGEN

Ik ben dankbaar dat ik van betekenis mocht zijn bij het afscheid van de dierbaren van onderstaande families.

april 2020 – Inge, De Meern

“Je bent een zeer toegankelijk persoon waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Ik vond het bijvoorbeeld fijn dat je bij het sluiten van de kist en bij de crematie duidelijk aan gaf wat er ging gebeuren. Kortom: je vertelde ons wat we konden verwachten. Zo zei je bijvoorbeeld in de aula net voor de crematie dat Wendy er prachtig bij lag met heel veel bloemen om haar heen. Dit gaf mij in ieder geval meer moed om naar binnen te stappen op dat moment en dat vond ik erg fijn. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.

Groetjes, Inge

april 2020 – Alette, Den Haag

“Ik vond het fijn dat wij direct een klik hadden. Deze klik was er doordat je luisterde, transparant was over de mogelijkheden en keuzes die er waren, maar vooral ook door je eigen verhaal in het levenspad wat we bewandelen. Dat was zo herkenbaar hoe Wendy en wij samen in het leven staan. Je bewust zijn van de mogelijkheden die er in je leven zijn en daar gebruik van maken. Ik heb je heel erg als steun ervaren in deze moeilijke tijd. ”

Liefs, Alette

april 2020 – Karin, Gouda

“Ik wil je bedanken voor je geweldige begeleiding en steun de aflopen tijd na het overlijden van mijn moeder. Je hebt alles keurig en helemaal naar wens verzorgd, echt top! Deze baan past erg goed bij jou Manuela. Je bent écht geschikt voor dit werk. Dat is een gave. Mooi hoor! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen een de prachtige uitvaart om op terug te kijken.”

Liefs, Karin

maart 2020 – Fam. van der Bijl, Gouda

“Manuela, wij kijken met een erg positief gevoel terug op de uitvaart van onze vader. Alles verliep zoals wij en ook onze vader dat wilde. Dankjewel daarvoor!”