‘AFSCHEID IN DE POLDER’

De keuze van de locatie voor de afscheidsbijeenkomst is voor de één erg moeilijk en voor de ander juist heel duidelijk. Belangrijk hierbij is dat het past bij de overledene én de nabestaanden. Als men afscheid kan nemen in de omgeving waar de overledene zich thuis voelde of waar hij of zij een bijzondere band mee had, dan is dat erg prettig.

Heeft u al eens gedacht aan een afscheid in uw tuin of in een weiland bij u in de buurt? In een tent of in de open lucht? Wij laten u graag zien dat een ‘afscheid in de polder’ óók tot de mogelijkheden kan behoren. Dit kan in kleine en besloten kring maar ook voor grote groepen is het mogelijk. Uiteraard kunnen wij u uitgebreid informeren over alle mogelijkheden.

Om een ‘afscheid in de polder’ voor u in beeld te brengen, werkten we samen met diverse leveranciers namelijk: Van Dalsen Tentenverhuur, James Catering, Bijzonder afscheid, van Wijk Uitvaartkisten, Straver Mobility Uitvaartvervoer, Wikkelgoed, Bloemenschuur Rijlaarsdam, Keep Memories Alive en AR Video Uitvaartreportages.

Onderstaand een impressie van een ‘afscheid in de polder’.

 

 

 

AFSCHEID IN DE POLDER • Bekijk hier de dronebeelden van ‘afscheid in de polder’

 

OVERKAPPING • Bij regenweer of felle zon is een overkapping gewenst. Een open tent of met transparante zijwanden.

 

STYLING • Van natuurlijk tot kleurrijk, van klassiek tot modern. Styling van de locatie naar uw wens en passend bij de overledene.

 

CATERING • Na afloop van het afscheid kunt u samen iets eten en drinken. Van eenvoudig tot stijlvol en onderscheidend.

 

OMHULLINGEN • Het is mooi als de omhulling past bij de overledene.

VERVOER • Met een loopkoets kunt u na afloop van het afscheid, lopend naar de begraafplaats.

FOTO EN VIDEO • Kostbare momenten kunnen wordt vastgelegd door een afscheidsfotograaf en/of videograaf.