Kerken en crematoria

Wanneer geloof voor u een belangrijke rol speelt, kan een kerkelijke uitvaart van grote betekenis zijn. De symbolen en rituele handelingen, de zang en muziek, de Bijbelteksten en gebeden bieden hoop en troost.

Kerken

In Kamerik-Woerden en omgeving is er een grote verscheidenheid aan kerken. Waar we ons ’thuis’ voelen wordt vaak bepaald door onze opvoeding, onze tradities, huidige gezinssituatie en behoeften en door wie wij zelf zijn.

Unalome Uitvaartbegeleiding verzorgt uitvaarten voor alle gezindten en gemeenten. Onderstaand een overzicht van diverse kerken in de regio Kamerik en Woerden. Ook buiten deze regio verzorgen wij uw kerkelijke uitvaart.

www.parochiepaxchristi.nl – Woerden, Kamerik, Meije-Zegveld, Oudewater

www.pknwoerden.nl – Lutherse kerk, Kruiskerk, Opstandingskerk, Maranathakerk, Petruskerk, Het Baken

www.camawoerden.nl – Woerden, Kamerik

www.hervormdkamerik.nl – Kamerik

www.ontmoetingskerkkamerik.nl – Kamerik

 


Crematoria

Niemand is hetzelfde, iedereen is uniek. Afscheid nemen doet iedereen op zijn eigen wijze. Er wordt steeds vaker voor crematie gekozen. In de aula van een crematorium is gelegenheid om een afscheidsdienst te organiseren voor uw dierbare. Persoonlijke woorden, beelden en muziek kunnen ten gehore worden gebracht. Na afloop zijn er uitgebreide catering mogelijkheden.

De crematoria rondom Woerden – Kamerik zijn: