OVER MANUELA

Ik ben opgegroeid in een liefdevol, Brabants gezin met een hardwerkende vader, een zorgzame moeder en twee lieve zussen. Zorgen zit me in het bloed. Ik vind het fijn als ik iets kan en mag betekenen voor anderen. Al ruim 20 jaar is het prachtige Kamerik mijn thuis, waar ik woon met  mijn man en onze drie kinderen. 

Een aantal jaar geleden overleed een heel goede vriendin van mij. Ik was nauw betrokken bij de organisatie van haar afscheid. Ik heb toen ervaren hoe waardevol het is voor nabestaanden om begeleid te worden door een betrokken en professionele uitvaartbegeleider. Door deze ervaring én het verlangen betekenisvol werk te willen doen heb ik het roer omgegooid. Na het volgen van de opleiding tot uitvaartbegeleider bij Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle heb ik als freelance uitvaartbegeleidster veel ervaring op mogen doen. Daarna ben ik mijn eigen uitvaartonderneming gestart.

Ik vind het een eer om nabestaanden te begeleiden tijdens deze emotionele periode. Om in alle rust samen tot een afscheid te komen dat recht doet aan het leven van de overledene en leidt tot een liefdevolle herinnering.